2018-2019 Sistem Tasarımı Proje Fuarı ve Yarışması – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

2018-2019 Sistem Tasarımı Proje Fuarı ve Yarışması

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak büyük önem verdiğimiz Üniversite-Sanayi İşbirliği faaliyetlerinin önemli bir parçasını son sınıf öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bitirme projeleri oluşturmaktadır. Bitirme projeleri kapsamında son sınıf öğrencilerimiz ve akademik danışmanları, firma yetkilileri ile birlikte firmaların belirlediği gerçek problemler üzerinde çalışarak çözümler sunmaktadırlar.

Sistem Analizi ve Sistem Tasarımı dersleri çatısı altında kurgulanarak dokuz aylık bir süreç içerisinde yürütülen bu projelerin firmalara katma değer sağladığını ve mezuniyetten hemen önce öğrencilerimize önemli tecrübeler kazandırdığını düşünmekteyiz.

Bu sürecin son ve en önemli parçası olan ve bu yıl altıncısını düzenlediğimiz Sistem Tasarımı Proje Fuarı ve Yarışması ile yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.