Öğrencilerimiz, IE 4910 Sistem Analizi dersi kapsamında yaptıkları çalışmaları çevrim içi sözlü sunum halinde paylaştılar. – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

.

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü lisans mezuniyet projeleri, son sınıf öğrencilerimiz ve akademik danışmanları tarafından iki akademik dönemde “IE 4910 Sistem Analizi” ve “IE 4920 Sistem Tasarımı” dersleri kapsamında gerçekleştirilmektedir. Bütün bir akademik yılı kapsayan proje süreci sonunda, öğrencilerimiz lisans öğrenimleri boyunca edindikleri bilgi ve yetenekleri, yoğun bir takım çalışması ile tamamlamaktadır.

Öğrencilerimiz, IE 4910 Sistem Analizi dersi kapsamında yaptıkları çalışmaları çevrim içi sözlü sunum halinde bölüm öğretim elemanları ile paylaşmışlardır.

Akademik Danışmanlar Proje Başlığı
Dr. Levent Kandiller

Damla Yüksel

Development of time and quality based project scheduling techniques