27. Ulusal Ergonomi Kongresi – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

27. Ulusal Ergonomi Kongresi

27. Ulusal Ergonomi Kongresi 25-27 Mart 2022 tarihleri arasında İzmir’de Yaşar Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirilecektir. Kongrenin teması “iş yerinde sağlıklı ve verimli çalışma ortamı” olarak belirlenmiştir. Kongreye akademiden ve sektörden katılımcıları davet ediyoruz. Kongremize pandemi tedbirleri de dikkat alınarak yüz yüze ve uzaktan katılım mümkün olabilecektir. Kongrede sunulan bildiriler bildiri özetleri kitabında basılacak, ayrıca (derginin kriterlerine uygun olarak tam metin gönderilmesi halinde hakem değerlendirmesi sonrasında) Ergonomi dergisinde basılmak üzere değerlendirilecektir. Kongreye ilişkin tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız.