3 Yaşar Endüstri Mühendisliği projesine TÜBİTAK’dan destek – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

3 Yaşar Endüstri Mühendisliği projesine TÜBİTAK’dan destek

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerinin sanayi–üniversite işbirliği kapsamında hazırladığı bitirme projelerinden 3 tanesi TÜBİTAK’tan Sanayi Odaklı Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında destek kazandı.

Öğrencilerimiz Elif Ercan, Pınar Yunusoğlu, Nilay Yapıcı, Ece Başar, Alper Uyar, Fatih Akamca, ve İrem Amaç’ın, Schneider Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasında gerçekleştirdiği “Production/Capacity Planning” projesi; öğrencilerimiz Özge Zeynep Hatunoğlu, Özlem Daşdemir, Hulusi Başoğlu, Utku Can Karadeniz, Nesil Okar, Cansın Arda, ve Doğancan Demir’in Nemport A.Ş. firmasında gerçekleştirdiği “Signalization and Traffic Management  in an Harbour” projesi; öğrencilerimiz Buse Vural, Elifnas Kahya, Melis Vardar, Gizem İnce, Korgün Özmen, Zeynep Ceren Yüzgeç, ve Orçun Dikduran’ın, Delphi Automative A.Ş. firmasında gerçekleştirdikleri “Aftersales Production Planning and Efficiency Optimization” projesi  TÜBİTAK’tan Sanayi Odaklı Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında destek kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.