3ncü ve 4ncü sınıf öğrencileri için önemli duyuru – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

3ncü ve 4ncü sınıf öğrencileri için önemli duyuru

Önceki dönemlerde ECON 357 Economics for Engineers dersini başarıyla tamamlayamayan veya halihazırda 3ncü sınıf olup bu dersi hiç almayan öğrencilerin, mevcut müfredatta 4ncü dönemde zorunlu olarak gözüken ECON 120 Essentials of Economics dersini almaları gerekmektedir.

Önceki dönemlerde 7nci dönem zorunlu dersi olarak gözüken IENG 421 Production Information Systems dersini başarıyla tamamlayamayan öğrencilerin veya halihazırda 4ncü sınıf olup bu dersi hiç almayan öğrencilerin, mevcut müfredatta 6ncı dönemde zorunlu olarak gözüken IE 362 Production Information Systems dersini almaları gerekmektedir.

Önceki dönemlerde Endüstri Mühendisliği seçmelisi olan IE 450 Project Management dersi, mevcut müfredatta 7nci dönem zorunlu dersi haline gelmiş olup, bu dersi önceki dönemlerde almayan ve bu dönem sonunda mezun olmayı planlayan öğrencilerin, bu dersi bu dönem mutlaka almaları gerekmektedir.

Önceki dönemlerde HKUK XXX Hukuk Seçmelisi dersini başarıyla tamamlayamayan ve bu dönem sonunda mezun olmayı planlayan öğrencilerin, mevcut müfredatta 6ncı dönem zorunlu dersi olarak gözüken ENGR 300 Engineering Ethics dersini mutlaka almaları gerekmektedir.