Amerika Birleşik Devletleri’nde Eğitim Fırsatları/Education Opportunites in the USA – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

5 Mayıs 2015 tarihinde saat 10:00‘da Yaşar Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Odasında ABD Ankara Büyükelçiliği’nden diplomat Phaedra Gwyn ve danışman Nathaniel Davis’ın katılımlarıyla “Amerika Birleşik Devletleri’nde Eğitim Fırsatları” isimli bir bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

ABD’de yer alan değişim programları, yüksek lisans ve doktora programları hakkında doğrudan bilgi almak isteyenleri seminerimize bekliyoruz. Lütfen katılım bilgilerini [email protected] adresine iletiniz.

We will be hosting diplomat Phaedra Gwyn and counseler Nathaniel Davis from USA Embassy Ankara on the 5th of May, 2015 at 10:00 o’clock in Senate Room for a briefing about “Education Opportunites in the USA”.

If you want to participate the seminar, please send an e-mail to [email protected]duyuru