Arkas Holding İK Süreç Revizasyonu Yeni Kuşak Beklenti Anketi – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Arkas Holding İK Süreç Revizasyonu Yeni Kuşak Beklenti Anketi

Mevcut dönemde Arkas Holding IK bölümü, işe alım süreçlerini revize etmek adına bir proje yürütüyor. Bu projede  yeni neslin iş yaşamından beklentilerini ve taleplerini ölçmeyi amaçlayan, Yeni Kuşak Beklenti Anketi Formu oluşturuldu ve bu anket formunu üniversite öğrencilerinden hedef kitlelerine girenlerin doldurması amaçlandı.

İK süreçlerini revize ettikleri ve iyileştirdikleri mevcut dönemde, anket sonuçlarının sağlıklı bir öngörü oluşturması bekleniyor.

Anketi dolduran öğrencilerimizden 10 tanesine de Arkas Holding’te 1 gün boyunca koçluk ya da mentürlük vermeyi planlıyorlar. Hem IK bölümünün yeni neslin taleplerine bakması ve şirket olarak tercih edilebilirlik düzeylerini değerlendirmesi ve elbette iyileşmesi hem de genç arkadaşlarımızın bazı sorularına IK ile birlikte cevap bulabilme şansına sahip olması hedefleniyor.