Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü – Brandmarker Marketing Challenge 2018 – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen Brandmarker, 21. yılında yepyeni bir konseptle fark yaratmaya geliyor! Sponsorluğunu Eti’nin üstlendiği yarışma, üniversite öğrencilerine kendilerini geliştirme imkanı sunarken markanın pazarlama sürecini bütünüyle ele alarak katılan ekiplere gerçek hayat deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Başvurular, 4 Nisan’a kadar etkinliğin resmi web sitesineden alınacak. Başvuru sürecinde gruplardan basic bir case’i çözmeleri beklenecek. Ön eleme sonucunda başvuran ekipler arasından seçilen ekipler 20 Nisan’da duyurulacak. Yarışma 4 Mayıs’ta start alacak. Ana sponsor Eti tarafından verilecek brief üzerinde pazarlama ekipleri çalışmaya başlayacak ve birer pazarlama brief’i hazırlayacaklar. 6 Mayıs’ta beraber final sunumlarını gerçekleştirecek, pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jürinin yapacağı değerlendirme sonucunda birinci seçilen yurtdışı bileti kazanırken iyi pazarlama stratejileri de ayrıca ödüllendirilecek.

Başvuru Linki: http://brandmarker.buik.net/