Bölümümüz Bitirme Projelerinden TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bitirme Projeleri Yarışması Başarısı – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ve 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen Üniversitelerarası Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri Bitirme Projeleri Yarışması ve Sergisi’nde bölümümüz öğrencilerinden Cihan TUTUM, Mert ACAR, Ayşe İrem ALTINDAĞ ve Esin GÜLER’in bölümümüz öğretim elemanları Doç. Dr. Deniz TÜRSEL ELİİYİ, Yrd. Doç. Dr. Adalet ÖNER ve Araş. Gör. Sel ÖZCAN‘ın, OPET Fuchs firmasından Umut Aksoy, Okay Eryeri ve Can Günerken’in danışmanlığında gerçekleştirdikleri “OPET Fuchs Madeni Yağ A.Ş.‘de Günlük Sevkiyat Planlama Problemi” İzmir ve Manisa`daki üniversitelerin Endüstri Mühendisliği Bölümleri’nde bu sene gerçekleştirilen projeler arasından birincilik ödülü kazanarak büyük başarıya imza atmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

42692_13_12_08