Bölümümüz öğrencilerinden TUBITAK 2241/B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışması başarısı – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

TUBİTAK’ın düzenlediği 2241/B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Yarışmasının Final Sergisine katılmaya hak kazanan projeler belli oldu.

Üretim Süreç ve Teknolojileri Alanında, öğrencilerimiz Duygu Kenkül, Cemre Uğurlu, Enveri Kaan Alpsü, Cahit Çubukçuoğlu ve Eren Uysal’ın, Yrd. Doç. Dr. Adalet Öner danışmanlığında gerçekleştirdikleri “Çamaşır Makinesi Üretiminde Ara Stok Ünitesi Yönetimi” konulu bitirme projeleri final sergisine katılmaya hak kazanan 28 proje arasında yer almaktadır.