Bölümümüz Son Sınıf Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısı – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Bölümümüz Son Sınıf Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısı

IENG 441-442 dersleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz sanayi odaklı bitirme projelerimizden iki tanesi TÜBİTAK’ın  2015  2. ve 3. Dönem 2241/A(2209/B) – Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı’nda Türkiye çapında yapılan başvurular arasından seçilerek destek alma başarısını göstermiştir.

Bölümümüz son sınıf öğrencilerinden Esin Güler, Ayşe İrem Altındağ, Mert Acar ve Cihan Tutum’un, Doç. Dr. Deniz Türsel Eliiyi, Yrd. Doç. Dr. Adalet Öner ve Sel Özcan’ın danışmanlığında Opet Fuchs Madeni Yağ Merkez Fabrikası’nda gerçekleştirdikleri “Günlük Tedarik ve Sevkiyat Planlama Problemi” isimli proje, TÜBİTAK tarafından destek almaya,

Deniz Hoşer, Ayşegül Mağara, Atabey Oğulcan Özpirinç ve Atakan Özden’in, Prof. Dr. Deniz Özdemir ve Demir Zümrüt danışmanlığında İduğ Petrol Ürünleri Ltd. Şti. Ile ortak gerçekleştirilen “Müşteri Spesifik Mal Kabul Zaman Pencereli Günlük Şehir İçi Sevkiyat Planının Yeniden Tasarlanması” isimli bitirme projesi  kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Gruplarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.