Bölümümüzün Bitirme Projelerine TÜBİTAK Desteği – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Bölümümüzün Bitirme Projelerine TÜBİTAK Desteği

TÜBİTAK-  Üniversite Öğrencileri Yurt İçi / Yurt Dışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı (2209-A Sanayiye Entegre Proje Destek Programı) 2. Döneminde,  bölümümüzden başvuran 2 proje grubumuz proje desteği almaya hak kazanmıştır.

Destek almaya hak kazanan projelerden ilki, öğrencilerimiz Bahar Turan, Tennur Mutaf, Aylin Akçalı, Gökhan Taşar ve Mert Paldrak tarafından, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş Manisa fabrikasında, Prof. Dr. Levent Kandiller ve Araş. Gör. Ece Dizbay‘ın danışmanlığıyla yürütülen,  “Kombi Hidrolik Gruplarında Karmaşıklığı Düşürme ve Tanım Yaratma” tezi3000 TL lik proje desteği, öğrencilerimiz Merve Dinçer, Ecem Oğuz, Ali Ağırbaşarap, Kamil Hasan Uslu ve Berk Gün tarafından, Doç. Dr. Mehmet Fatih Taşgetiren ve Araş. Gör. Yeliz Kocaman‘ın danışmanlığıyla Delphi Otomotiv Sistemleri Sanayi ve Tıcaret A.Ş. Gaziemir fabrikasında gerçekleştirilen “Kesme Makinelerine İş Atanması ve Bu İşlerin Sıralanması” projesi ise 2000 TL lik destek almaya hak kazanmıştır.