Bölümümüzün ikinci SAN-TEZ başarısı – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Bölümümüzün ikinci SAN-TEZ başarısı

Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. M. Fatih Taşgetiren ve Yrd. Doç. Dr. Önder Bulut’un “DYO Boya Dolum Ünitesinde Atama ve Çizelgeleme Projesi” ,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Tezleri (SAN-TEZ) Programı’ndan destek almaya hak kazandı.

Doç. Dr. M. Fatih Taşgetiren’in yürütücü, Yrd. Doç. Dr. Önder Bulut’un yardımcı araştırmacı olduğu projenin tez öğrencisinin ise Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans öğrencilerimizden Damla Kızılay olması öngörülmektedir.  Damla Kızılay 2011-2012 öğretim yılında bölümüzden birincilikle mezun olmuştur.

Üniversite ve bölümümüzün ikinci, DYO Boya fabrikasının ise ilk, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekli lisansüstü çalışması, 2012 yılının ikinci döneminde Türkiye çapında SAN-TEZ programına yapılan yaklaşık 450 başvuru arasından seçilen 63 proje içinde yer almıştır.