Çevrim içi Seminer: Yapay Zeka, Robotlar ve Hukuk – Doç. Dr. Armağan Ebru BOZKURT YÜKSEL – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Kayıt için aşağıdaki bağlantıda bulunan formu doldurabilirsiniz:

Doç. Dr. Armağan Ebru BOZKURT YÜKSEL

2019 yılında Bilişim ve Teknolojileri Hukuku alanında doçent unvanı almıştır. Diğer eserlerinin yanında, robot hukuku, yapa zeka ve patent hukuku, hukuki açıdan Endüstri 4.0, sağlık ve yıkıcı teknolojiler, bulut bilişim ve kişisel verilerin korunması, üç boyutlu yazıcılar ve fikri mülkiyet hukuku, sokak fotoğrafçılığı ve kişisel verilerin korunması, nöro pazarlama ve tüketici hukuku, e-sporcuların fikri mülkiyet hakları, çevrimiçi tahkim konularında yayınlanmış eserleri bulunmaktadır. Almanya, İngiltere ve İsviçre’de bilişim hukuku alanında araştırmalarda bulunmuştur. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.