Çevrimiçi Seminer: Mobil Robot Teknolojileri ve Uygulamaları – Dr. Özgür Salih Mutlu – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Kayıt için aşağıdaki bağlantıda bulunan formu doldurabilirsiniz:

Dr. Özgür Salih Mutlu

1977 yılında Turgutlu/Manisa’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Manisa’da, lise öğrenimimi İstanbul Heybeliada Deniz Lisesi’nde tamamladım. Yıldız Teknik Üniversitesinde(YTÜ) Elektrik Mühendisliği öğrenimim ardından, Mühendis Sınıfında Deniz Subayı olarak 1999 yılında profesyonel iş hayatıma başladım. Görevim süresince YTÜ’de Yüksek Lisans ve Dokuz Eylül Üniversitesine Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde Doktoramı tamamladım. Deniz Kuvvetleri Komutanlığında son görevim 2013 yılında Deniz Harp Okulu Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde Öğretim Üyeliği idi. Kendi isteğim ile istifa ederek özel sektörde çalışmaya başladım ve 7 yıldır farklı firmalarda Teknik Yöneticilik – Mühendislik yapıyorum. Halen, intralojistik çözümler sunan İtalyan Oppent firmasının Türkiye Müdürüyüm. Evliyim ve bir oğlum var.