Endüstri Mühendisliği Öğrencilerimiz Philip Morris/Sabanci Operations Business Lunch Buluşmasında – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Endüstri Mühendisliği öğrencilerimizden MERT YILDIZ ve GÜLCE ÇİNİ Philip Morris/Sabanci Operations Business Lunch buluşmasına katılmaya hak kazanıp bölümümüzü temsil ettiler. Aralarında Yaşar Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden; Makine, Gıda, Kimya, Endüstri ve İşletme Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin ve mezunların bulunduğu ekip; etkinliğe fabrikanın insan kaynakları müdürü ve 4 yetkili çalışanı ile tanışarak başladı. Öğrencilere ve mezunlara şirket hakkında genel bilgiler verildikten sonra fabrika üretim turu ile etkinliğe devam edildi. Sonrasında yapılan toplantıda ise öğrencilerimiz fabrika çalışanlarına, kariyer fırsatları ve işe alım süreçleri ile ilgili tüm sorularını sorma fırsatı buldular.

Operations Business Lunch nedir?

Philip Morris/Sabancı çalışanlarının; operasyon departmanında kariyer fırsatları ve işe alım süreçleriyle ilgili katılımcıların sorularını cevapladıkları bir buluşmadır.