ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ DOSYALARI TESLİMİ – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ DOSYALARI TESLİMİ

2012 yaz aylarında staj yapan öğrenciler staj dosyaları (mavi staj dosyası, ciltlenmiş staj raporu, kapalı zarf içinde stajyer değerlendirme formu) 30 Ekim 2012 saat 17.00 ye kadar Araştırma Görevlisi Yeliz Kocaman’a (bilgi işlem binası üst kat p102 nolu ofis)teslim edilecektir.

Staj dosyalarının sonuçları (başarılı, düzeltme, başarısız ) 26 Kasım 2012 de web sitesinde Endüstri Mühendisliği bölümü Duyurular kısmında yer alacaktır. Duyuru tarihinden itibaren düzeltmeler için öğrencilerin 2 haftası olacaktır.
Düzeltmeli staj dosyalarının staj danışmanına teslimi 3 Aralık 2012 saat 17.00 de son bulacaktır.

Not: Belgelerde imza kaşe eksiği olmamasına dikkat ediniz. Mavi dosyaya mutlaka vesikalık fotoğraf ekleyiniz.