Erasmus Haberleri – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Erasmus Haberleri

• Uluslararası İlişkiler ve Programlar Ofisi’nin kabul ettiği 4 öğrenci 2015/2016 Güz döneminde bizimle birlikteydiler. İki öğrenci ESIEE Paris Üniversitesi’nden, bir öğrenci Varşova Teknoloji Üniversitesi’nden ve bir diğer öğrenci Almanya’dandı.
  • Zagreb Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Fakültesi, Muhasebe Bölümünden Nikolina Decman 2015/2016 Bahar döneminde bölümümüzü ERASMUS+ Personel Hareketliliği Programı kapsamında ziyaret edecek. Kendisini burada ağırlamaktan ve bilgi/deneyimlerini paylaşabilecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.
  • Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve Fransa’daki Ecole Catholique d’Arts et Métiers ile yeni bir Eramus+ İşbirliği Anlaşması imzalanmıştır.
  • Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ile Thessaloniki Aristotle Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü arasında, Erasmus+ öğrenci ve personel değişikliği anlaşması Şubat 2015’te imzalanmıştır.