Erasmus+ KA2: Stratejik Ortaklık Projesi: Multiplier Event “The Startup Ecosystem from a Quadruple-Helix Perspective” – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Üniversitemiz  koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus+ KA2: Stratejik Ortaklık Projesi kapsamında 3. kez düzenlenecek olan Multiplier Event “The Startup Ecosystem from a Quadruple-Helix Perspective” 21 Eylül Perşembe günü Y010 No’lu amfide gerçekleştirilecektir.

Proje hakkında kısa bilgi:

iSTART, 2011 Avrupa Birliği Modernizasyon Gündemi’ne ve 2013 Eğitim Geliştirme İletişim Raporu’na paralel olarak yükseköğretim kurumlarını destekleyen bir projedir.

Hedefler:

• Yenilikçi, uluslararası kanıta dayalı bir çerçevede akademik kurumların bilgi ve becerilerini startup temalı olan “Dijital Girişimcilik” ders programı oluşturmak ve bu alandaki engelleri ortadan kaldırmak,
  • Yükseköğrenim kurumlarının kalitesini artırmak,
  • Uluslararası hareketlilik ve partnerlerle kaliteyi güçlendirmek,
  • Açık ve dijital bir platformda bütçe yönetimini kolaylaştırmak.

Proje Partnerleri:

1. Yaşar Üniversitesi
  2. Incubation for Growth
  3. SEERC
  4. IPN
  5. Comonext
  6. EBAN

KONUŞMACILAR:

14.00-14.15 Prof. Dr. Levent KANDİLLER, Yasar University “Welcome address- Presentation of the i-Start Programme and Yaşar University’s Innovation and Entrepreneurship Initiatives”
14.15-14.30 Dr. Serdal TEMEL,  Associate Prof – Ege University EBİLTEM-TTO, Vice Director
14.30-14.45 H.İ.Murat ÇELİK, PMP – İzmir Devolopment Agency, Head of Planning, Programming and Coordination
14.45-15.00 Murat IHLAMUR, Tech Investor, Netsis/Vela Partners
15.00-15.15 Aydın Buğra İLTER, EGİAD (Aegean Young Businessmen Association) President of the Board of Directors
15.15-15.30 Murat ÖDEMİŞ, Startup, Univerlist Founder

Not: Etkinliğe katılım ücretsizdir.