Geleceğin Endüstri Mühendisleri Rotalarını GEMİ’de Belirliyor! – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Geleceğin Endüstri Mühendisleri Rotalarını GEMİ’de Belirliyor!

Geçen yıl birincisi düzenlenen ve büyük ilgi gören GEMİ (Geleceğin Endüstri Mühendisleri İzmir’de) organizasyonunun bu yıl ikincisi düzenleniyor. Etkinlikte endüstri mühendisliği öğrencilerinin iş hayatına doğru şekilde hazırlanabilmeleri ve yön verebilmeleri adına bir çok söyleşi, seminer ve paneller düzenlenecektir. Bunun yanında oluşturduğu sıcak ortamla tüm katılımcıların hem birbirleriyle hem de davet edilen, iş hayatının önde gelen isimleriyle bire bir iletişim kurmasına olanak veren keyifli bir organizasyon olacaktır.

Bölümümüzün Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun organizasyonunda bulunduğu etkinlik, 30 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında Onyria Claros Resort Hotel (Özdere) de düzenlenecektir.

Capture