İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Üniversitelerde, iş sağlığı ve güvenliği dersinin zorunlu olarak okutulmasına yönelik düzenleme bağlamında üniversitemizde ISG 9110/ISG 9210 İş Sağlığı ve Güvenliği I/II dersleri açılmıştır. İlgili dersler çevrimiçi olarak sunulmakta olup 2018-19 bahar döneminden itibaren Güz ve Bahar dönemleri için düzenli olarak açılacaktır.

• Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri daha önce İSG Staj eğitimini (sertifikası olanlar dahil) almış olsalar bile ISG 9110/ISG 9210 İş Sağlığı ve Güvenliği I/II derslerini müfredat gereği almak zorundadır.
  • Mühendislik ve Mimarlık bölümü öğrencileri hariç diğer tüm bölümlerde zorunlu ya da gönüllü mesleki staj için öğrencilerimizin sadece ISG 9110 İş Sağlığı ve Güvenliği I dersini alınması yeterli olup, başarılı olanlara staj imkanı verilecektir. Bu dersi alamayanlara staj için başka bir eğitim açılmayacaktır.
  • Uluslararası öğrencilerin kayıtlanabilmesi ingilizce örgün olarak sunulacak ISG 9120/ISG 9220 Occupational Health And Safety I/II dersleri bulunmaktadır.  2018-19 Güz dönemi için ISG 9120 Occupational Health And Safety I dersi Salı 14:30-16:20 arasında T-213 nolu dersliktedir.