Kapatılan üniversitelerden bölümümüze gelen öğrenciler için önemli duyuru – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Kapatılan üniversitelerden bölümümüze gelen öğrenciler için önemli duyuru

Bölümümüze yerleşen, yatay geçişle veya özel öğrenci olarak gelen tüm öğrencilerin akademik danışman bilgileri için tıklayınız.

Bölümümüze yerleşen tüm öğrencilerin ders intibakları Bölüm Başkanlığınca yapılmıştır.

2016-2017 Güz döneminde alacağınız dersler, daha önce başarılı olduğunuz tüm dersler sayılarak belirlenmiştir. Kayıtlarınız akademik danışmanlarınız tarafından gerçekleştirilmektedir.

OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi https://obs.yasar.edu.tr) üzerinden kayıtlı olduğunuz dersleri ve ders programlarınızı kaydınız tamamlandığında öğrenebilirsiniz.

Ders programı işlemleri 7 Ekim 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Kayıtlanmış olduğunuz derslere 10 Ekim 2016 Pazartesi gününden itibaren katılmanız beklenmektedir.

Lütfen 10 Ekim 2016 haftası içerisinde akademik danışmanınızı ziyaret edip ders intibak formunuzu teslim alınız.

Başarılar dileriz.