Kariyer günleri 20 Nisan – 31 Mayıs 2016 – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Kariyer günleri 20 Nisan – 31 Mayıs 2016

Üniversitemizde Kariyer Günleri kapsamında Selçuk Yaşar Kampüsü’nde firmalar tarafından 20 Nisan – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında “Staj ve İşe Alım Mülakatları” yapılacaktır.

Kariyer Günleri’16 kapsamında Staj ve İşe Alım Mülakatları yapmak üzere katılım gösterecek firmaların staj ve işe alım ilanlarına ilişkin GÜNCELLENEN ve YENİ GELEN FİRMALARDAN OLUŞAN 6.  liste için: Kariyer Günleri’16 Mülakat Duyuruları-6

İlanlarda yer alan son başvuru tarihi; özgeçmiş gönderim tarihidir. Başvuranlar arasından firmanın görüşmek istediği adayların mülakat tarihleri, adaylara  e-posta aracılığıyla duyurulacaktır.

Özgeçmiş gönderecek öğrencilerin ve mezunların aşağıdaki konulara dikkat etmesi, sürecin etkin ve etkili şekilde yönetilebilmesi için önem taşımaktadır.

–          Adaylar, özgeçmişlerini PDF veya WORD dosyası olarak göndermelidir.

–          Dosya adı, adayın adı ve soyadından oluşmalıdır.

–          Adaylar, e-posta’nın konu bölümünde başvurdukları firmanın referans numarasını belirtmelidir.

–          Adaylar, son başvuru tarihini geçirmemelidir.

Kariyer Günleri’16 etkinliklerine ilişkin detaylı bilgilere ve duyurulara erişim;

• Kariyer ve Mezunlar Merkezi Yeni Bina Zemin Kattaki ofisinden,
  • Kurum içi led ekranlardan,
  • Sizlere elektronik posta aracılığıyla,
  • Duyuru panolarından,
  • www.yasar.edu.tr adresinden,
  • Kariyer ve Mezunlar Merkezi web adresinden http://kariyermerkezi.yasar.edu.tr/
  • Kurumsal sosyal medya hesaplarından,

süreç içerisinde güncellenerek bilgilerinize sunulacaktır.