Mezuniyet Töreni ve Provası Hakkında Önemli Bilgiler – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Mezuniyet Töreni ve Provası Hakkında Önemli Bilgiler

Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni 26 Haziran 2018 Salı günü saat 19:30 da gerçekleşecektir.

Diğer Önemli Bilgiler:

1. Güvenlik sebebiyle öğrencilerin ve ailelerinin yanlarında kimlik bulundurmaları ve kimliklerini giriş kapısındaki güvenliğe teslim ederek içeri girmeleri gerekmektedir.
  2. Mezun olacak öğrencilerin 15-28 Mayıs 2018 tarihleri arasında http://uygulama.yasar.edu.tr/mezuniyet/ adresinden törene katılım durumlarına ilişkin bilgi girmeleri gerekmektedir.
  3. Öğrenciler cübblerini 29 Mayıs – 13 Haziran 2018 (haftasonu hariç) tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde, Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürlüğü’nden teslim alabileceklerdir. Cübbe alımı için belirlenen tarih sonrası cübbe verilmeyecektir.
  4. Öğrenciler törene mutlaka cübbe takımlarıyla katılmalıdır. Cübbesi olmadan törene gelenler sahneye alınmayacaktır.
  5. Öğrenciler, tören sonrasında belirlenen süreler içerisinde cübbe takımlarını iade etmeleri halinde; depozitolarını, makbuzu ibraz ederek alabileceklerdir. Takvimde belirlenen cübbe teslim süresini geçiren öğrencilere depozitoları iade edilmeyecektir.
  6. Tören günü öğrencilerin ve danışmanların tören saatinden en geç yarım saat önce sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.