ÖĞRENCİLERİMİZ VİYANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ISPR 2019’DA! – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

ÖĞRENCİLERİMİZ VİYANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ISPR 2019’DA!

Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri 28-30 Ağustos 2019 tarihlerinde Viyana Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen International Symposium for Production Research 2019 (ISPR 2019)’da Sistem Analizi ve Sistem Tasarımı dersleri kapsamında gerçekleştirdikleri projeleri sundular.

ISPR 2019 sempozyumu 1997’den bu yana 18 kez gerçekleştirilmiştir. Sempozyumun ana hedefi, üniversitelerden ve şirketlerden araştırmacıları, bilim insanlarını ve uzmanları bir araya getirerek, üretim/operasyon yönetimi ve teknoloji alanındaki son gelişmeleri paylaşmak için eşsiz bir platform sağlamaktır. ISPR 2019’un ana teması, “Endüstri 4.0 Uygulamaları” olarak belirlenmiştir.