Proje Fuarı ve Yarışması Hakkında Bilgilendirme (ÖNEMLİ) – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Proje Fuarı ve Yarışması Hakkında Bilgilendirme (ÖNEMLİ)

20 haziran Cuma günü gerçekleştirilecek Proje Fuarı ve Yarışması etkinliği hakkında son hatırlatmalar:

Tüm gruplar 20 Haziran Cuma günü Saat 09:30’da Yeni Bina Zemin Kat‘ta hazır bulunmalıdır. Poster Sergisi alanında her bir grup için, posterlerini (A1-türkçe) asmak üzere bir şövale, KDS lerinin yüklü olduğu LAPTOP larını kurmak üzere bir masa bulunacaktır.

09:30 itibari ile posterlerin asılması ve sunum yapılacak  Konferans Salonunda (Yeni Bina 010) bilgisayara sunumların yüklenmesi işlemleri yapılacaktır. 11:00’da bu hazırlıkların tamamlanmış olması gerekmektedir. 11:00’dan sonra KESİNLİKLE sunum yüklemesi, değiştirilmesi yapılmayacaktır.

Bilindiği üzere, sunumlar türkçe olacak ve her grup için yaklaşık 11-12 dakika sürecektir. Sunumları yalnızca akademik kadroya değil sektörden gelecek davetlilere de yapacağınızı unutmayın! Yoğun akademik bilgilerden ziyade sektör çalışanlarına yönelik bir sunumun daha etkileyici olacağını ve dinleyicilerin dikkatini dağıtmayacağını düşünerek sunumlarınızı hazırlamanızı öneririz.

*Sunumlar sırasında soru-cevap olmayacak, soru-cevap kısmı yalnızca jüri ile yapılacak olan görüşmede gerçekleşecektir. Ayrıca, sunum bilgisayarında PowerPoint ve Prezi dışında hiçbir program açılmayacaktır. Sunumların içerisine gömülmüş  dosyalar, video (başka bir yerden açılmayacak, sunum programının video özelliği ile eklenecek) (Windows Media Player 12 (2009) ile uyumlu) kullanılabilir.

YARIŞMA:

5 kişiden oluşan jüri (proje yapılmayan firmalardan ve akademiden), türkçe rapor, sunum ve poster/KDS sunumlarını baz alarak en başarılı 3 grubu seçecektir. Ödül Töreni ile bu gruplara ödülleri takdim edilecektir.

Aşağıdaki programda belirtilen “Müzik Dinletisi” sırasında tüm proje ekibi (yalnızca öğrenciler) Poster Sergi Alanında jürinin sorularını cevaplamak posterlerini ve KDS lerini sunmak üzere hazır bulunacaktır. 45 dakika boyunca sürecek Jüri Soru-Cevap bölümünden sonra Jüri kararını vermek üzere toplantı yapacak, bu sırada tüm davetlilerin gezeceği, ilgilendikleri projelerin ekipleri ile yakından iletişim kurma  ve öğrencilerimiz için de sektörden gelen önemli kişilerle network kurma imkanı sağlayacak 45 dakikalık bir Poster Sergisi yapılacaktır.

Jüri kararının sonucunda 1., 2. ve 3. gruplar açıklanacak ve ödül töreni yapılacaktır.

Detaylı sorular için Özge Büyükdağlı ([email protected]) ile iletişim kurabilirsiniz.

Bol şanslar! 🙂

PosterProjectFair