SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Ders kayıt haftasında ve öncesinde yapılması gerekenler:

1-            Bölümümüzde kayıtlar Pazartesi – Çarşamba –Cuma günleri yapılacaktır. Salı ve Perşembe günü danışman hocalar ile kayıt yapılmayacaktır.

2-            Alması gereken dersleri bilmeyen öğrenciler 10.02.15-13.02.15 tarihleri arasında okula gelip haritalarını Bahar Hoca’dan almaları gerekmektedir.

3-            Öğrenciler zorunlu derslerini ve SOFL derslerini ilk gün erkenden seçmelilerdir. Geçen dönem yaşanan “kontenjan” ile ilgili problemlerin tekrar etmemesi için.

4-            Son Sınıf Mühendislik Seçmelileri ve İşletme Seçmelileri tercihleri 16.02.15 Pazartesi günü saat 10:00’da Y317 nolu derslikte gerçekleşecektir. Toplantıda bölüm seçmeli derslerinin hocaları kendi derslerinin tanıtımını yapacaklardır. İşletme seçmelileri için dersin öğretim elemanı ile görüşünüz. Aşağıdaki linkte ders programları bulunmaktadır. Toplantıya gelmeden önce derslerin alttan alınan derslerle çakışma durumu kontrol edilmelidir. (Ders programları kesinlikle değişmeyecektir) (Tüm öğrencilerin katılması zorunludur. Gelmeyen öğrenciler boş kalan kontenjanlara yerleştirilecektir.)

Bahar Dönemi Ders Programı

İşletme Seçmelileri

5-            “F” ile kaldığınız bir ders ile “yeni” bir dersin çakışması durumunda “F”’li dersin hocası onay verdiği takdirde, o derse kayıtlanabilirsiniz. “R” ile kaldığınız bir ders için bu durum geçerli değildir.

6-            Uygulamada bir dersin farklı şubelerinden derse devam edildiği takdirde öğrencinin çizelgesine bir çakışma göstermemesine rağmen, eğer ders kaydında bir çakışma görünüyorsa, o ders öğrenciye verilemeyecektir.