4 Yaşar Endüstri Mühendisliği projesine TÜBİTAK’dan destek – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

4 Yaşar Endüstri Mühendisliği projesine TÜBİTAK’dan destek

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerinin sanayi–üniversite işbirliği kapsamında hazırladığı bitirme projelerinden 4 tanesi TÜBİTAK’tan Sanayi Odaklı Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında destek kazandı.
Öğrencilerimiz Pınar Susup, Cem Talas, Berkin Ertuğrul ve Özgecan Fidan’ın, Kansai Altan Boya Sanayi ve Tic. A.Ş. firmasında gerçekleştirdiği “Çok Ölçütlü Hammadde ve Müşteri Sınıflandırmasına Dayalı Sipariş ve Stok Tayınlama Kontrolü” projesi; öğrencilerimiz Berkan Ergin, Begüm Kozanoğlu, İsmet Korhan Türkbay ve Canan Yılmazer’in Çamlı Yem Besicilik Sanayii ve Tic. A.Ş. firmasında gerçekleştirdiği “Hindi Çiftliği Atama Problemi” projesi; öğrencilerimiz Bahriye Cansın Gülce, Berk Buralı, Burcu Genç, Kadir Doruk Aydemir ve Muammer Tay’ın, Keskinoğlu Tavukçuluk ve Damızlık İşl. San. Tic. A.Ş. firmasında gerçekleştirdikleri “Beyaz Et Üretim Sürecinde Kesim Planlama Problemi” başlıklı projesi ve öğrencilerimiz Aslıgül Börühan, Ayşe Doğan, Ayşe Melis Gökkan, Ceren Yeni ve Yazgül Yurğun’un “Teknik Balans Firmasında Üretim Hattı Tasarımı ve Dinamik Kontrolü” başlıklı projesi TÜBİTAK’tan Sanayi Odaklı Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında destek kazanmıştır.
Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.