Yaşar Üniversitesi Kariyer Günleri’16 – Mülakat Duyuruları – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

Yaşar Üniversitesi Kariyer Günleri’16 – Mülakat Duyuruları

Üniversitemizde Kariyer Günleri kapsamında Selçuk Yaşar Kampüsü’nde firmalar tarafından 20 Nisan – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında “Staj ve İşe Alım Mülakatları” yapılmaktadır.

İlanlarda yer alan son başvuru tarihi; özgeçmiş gönderim tarihidir. Başvuranlar arasından firmanın görüşmek istediği adayların mülakat tarihleri, adaylara  e-posta aracılığıyla duyurulacaktır.

Özgeçmiş gönderecek öğrencilerin ve mezunların aşağıdaki konulara dikkat etmesi, sürecin etkin ve etkili şekilde yönetilebilmesi için önem taşımaktadır.

–          Adaylar, özgeçmişlerini PDF veya WORD dosyası olarak göndermelidir.

–          Dosya adı, adayın adı ve soyadından oluşmalıdır.

–          Adaylar, e-posta’nın konu bölümünde başvurdukları firmanın referans numarasını belirtmelidir.

–          Adaylar, son başvuru tarihini geçirmemelidir.

Kariyer Günleri’16 etkinliklerine ilişkin detaylı bilgilere ve duyurulara erişim;

• Kariyer ve Mezunlar Merkezi Yeni Bina Zemin Kattaki ofisinden,
  • Kurum içi led ekranlardan,
  • Sizlere elektronik posta aracılığıyla,
  • Duyuru panolarından,
  • www.yasar.edu.tr adresinden,
  • Kariyer ve Mezunlar Merkezi web adresinden http://kariyermerkezi.yasar.edu.tr/
  • Kurumsal sosyal medya hesaplarından,

süreç içerisinde güncellenerek bilgilerinize sunulacaktır.

Başvuru sürecinde olan firma ilanları için: Kariyer Günleri’16 Mülakat Duyuruları – 7