YATSAN’DA UZUN DÖNEM STAJ İMKANI – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

YATSAN’DA UZUN DÖNEM STAJ İMKANI

YATSAN A.Ş. “YATAMOS” projesi kapsamında görevlendirilmek üzere Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri aramaktadır. İlgili ilan aşağı yer almaktadır.

Türkiye’nin en çok tavsiye edilen uyku ürünleri şirketi YATSAN’ın başlattığı dijital dönüşüm çalışmaları YATAMOS projesinde sizler için de yer var.

Mezun olmaya ramak kalmış siz değerli son sınıf öğrencilerine kariyerinizin başında önemli bir fırsat olan bu projede;

Tedarik Zinciri, Üretim, Ar-Ge gibi iş birimlerinde 8 ay süreyle iş süreçlerini öğrenip, sonrasında bu iş birimlerini temsilen dijital dönüşüm projelerinde tasarım, veri sağlama, test ve koordinasyon görevlerinde bulunacaksınız. Mezuniyet sonrası iş hayatına atılmadan önce “altın bilezik” denebilecek bu değerli deneyim için aramıza katılmaya istekli olanları bekliyoruz.

• Yazın herkes tatil yaparken ben çalışırım
  • Gereken hafta sonları bile zaman ayırırım
  • Çok iyi excel kullanırım
  • Hayata pozitif bakarım