Yeni başlayan 1nci sınıf öğrencileri için kayıt süreci ile ilgili önemli hatırlatmalar – Yaşar Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği Bölümü

ie.yasar.edu.tr adresinden Duyurular kısmından 2016-2017 Güz Dönemi Ders Programı Excel dosyasını indiriniz.

Buradan, IENG1(1) sayfasında görünen ders programını inceleyiniz.

Almanız gereken dersler için bölüm web sayfamız ie.yasar.edu.tr adresinden şu adımları takip ediniz:

ÖĞRETİM – Lisans – Program ve Ön Koşul İlişkileri

Bu sayfada göreceğiniz 2016-2017 LİSANS MÜFREDATI’ndan “Dönem 1” de almanız gereken dersleri göreceksiniz.

Güz dönemi ders programında MATH 131, PHYS 121 ve ENG 101 dersleri için birden fazla seçenek bulunmaktadır:

dersprog

Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere dersler ile ilgili şube bilgileri parantez içinde belirtilmektedir.

obs.yasar.edu.tr sayfasından ders seçimlerinizi yaparken bunlara dikkat etmeniz önemle rica olunur.

Endüstri Mühendisliği bölümü duyuruları için bölüm web sayfamız ie.yasar.edu.tr adresine ek olarak Facebook sayfamızı da takip edebilirsiniz.

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/YUEndMuh

Yabancı Dil Derslerinin haftalık programı için:

ydy.yasar.edu.tr adresinde,

Duyurular altında:

SoFL Güz Dönemi Takvimi 2016-17 dosyasını inceleyiniz.